O nama

Kao jedan od najvećih privatnih upravitelja u Zagrebu i okolici i jedna od prvih tvrtki registriranih za djelatnost upravljanja nekretninama.

Jedna od prvih tvrtki registriranih za djelatnost upravljanja nekretninama

0 +
stambenih i poslovnih prostora
0 +
gradova diljem Hrvatske
0
djelatnika svih struka i profila

Svi suvlasnici novougovorenih zgrada besplatno, na poklon dobivaju primjerak „Vodiča za suvlasnike zgrada“ - prve knjige o upravljanju i održavanju zgrada i kulturi stanovanja u nas, koja sadrži sve najvažnije informacije o stanovanju u višestambenim zgradama.

O nama

Tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina, stambenih i poslovnih objekata. Kao jedan od najvećih privatnih upravitelja u Zagrebu i okolici i jedna od prvih tvrtki registriranih za djelatnost upravljanja nekretninama, kroz višegodišnje iskustvo u navedenim poslovima, od prvog dana primjene Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima.

Sada upravljamo s više od 200 stambenih i poslovnih prostora, i garaža na lokacijama u Zagrebu, Sesvetama, Samoboru, Svetoj Nedelji, Bregani, Zaprešiću, Ivanić Gradu, i Poreču, a naše savjete traže suvlasnici i upravitelji iz cijele Hrvatske.

Uspješno obavljamo preliminarne poslove i poslove upravljanja zgradama iz programa poticane stanogradnje – POS u suradnji sa suvlasnicima, APN-om i izvođačima radova, a u posljednjih nekoliko godina posebno smo se specijalizirali za upravljanje poslovnim zgradama.

U mogućnosti smo organizirati i obaviti sve poslove upravljanja i održavanja zgrada jer tvrtka ima stalno zaposlenih 5 djelatnika – ekonomske, pravne, građevinske struke, kao i stručnjake svih ostalih popratnih aktivnosti. Izvođenje radova i popravaka na zgradi, te nadzor nad radovima povjeravamo i ugovaramo samo s najkvalitetnijim vanjskim suradnicima i kooperantima.

Zašto odabrati upravo nas?

Najbolji izbor

Strojevi, oprema kao i educirani kadar jamče da će se na svaki Vaš zahtjev odgovoriti najprofesionalnije i u najkraćem mogućem roku nevezano radi li se o zahtjevima za tehničko, infrastrukturno, higijensko ili komercijalno održavanje. Poslujemo s provjerenim dobavljačima strojeva i sredstava, pratimo trendove u održavanju i stalno ulažemo u razvoj i izobrazbu naših kadrova.

Obratite nam se s povjerenjem i provjerite zašto su to učinili naši mnogobrojni partneri. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

Fleksibilnost

Fleksibilnost u poslovanju

mogućnost izbora i prilagođavanja svih aspekata upravljanja i poslovanja prema željama i potrebama suvlasnika.

Osoblje

Stručno osoblje

7 djelatnika svih struka i profila, educiranih i sposobnih da kroz sve faze upravljanja i održavanja zgrade u najkraćem roku odgovore na sve zahtjeve.

Lokacija

Pristupačnost lokacije

u poslovnom središtu blizine centra grada i Kvaternikovoga trga - dostupnost javnim gradskim prijevozom, kao i mogućnost korištenja javnih garaža (Kvaternikov trg i Importanne Galleria).

Upravljanje kvalitetom

Uveden sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008

prioritet tvrtke je imati zadovoljne korisnike usluga, te sustavno i kontinuirano pronalaziti i osmišljavati nove načine raznih rješenja.

Sustav upravljanja

Sustavno praćenje najnovije regulative i trendova moderniziranog i pristupačnijeg poslovanja

financijski sustavi, korištenje svih razina komunikacije koje su na raspolaganju, pravna pomoć vezana za aspekte upravljanja i održavanja zgrade, plaćanje zajedničke pričuve kanalima mobilnog i internet bankarstva.